Zangvereniging De Lofzang

* ZANGVERENIGING 'DE LOFZANG'

Het koor is in 1972 opgericht als ‘gemengd’ kerkkoor van de Chr. Geref. Maranatha-kerk van ’s-Gravenzande. Naast leden van deze gemeente is het koor uiteraard ook toegankelijk voor leden van buiten de gemeente. Bepaalde bestuursfuncties zijn ook voor hen toegankelijk.

Zingt u graag? Dan is zingen in een koor fijn om te doen om op deze wijze, met elkaar door middel van het lied, het evangelie uit te dragen! Nieuwe leden zijn hartelijk welkom en hierbij uitgenodigd.

Naast de vele mooie Nederlandstalige, maar ook anderstalige (eigentijdse) liederen die we instuderen en ten gehore brengen in kerken en verzorgingshuizen, is het ook een vorm van sociale ontmoeting. " "

Het koor bestaat op dit moment uit ca. 45 leden waarvan 10 bassen en tenoren. Onze enthousiaste dirigent is Bert Visser. Hij heeft o.m. een professionele opleiding voor “koordirectie”.

Bij uitvoeringen dragen we meestal zwarte koorkleding met blauwe nuances, binnen bepaalde grenzen ter eigen invulling. Afhankelijk van de vraag hebben we jaarlijks zo'n 4 tot 7 uitvoeringen, meestal binnen de regio Westland. We repeteren iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur met tussentijds een kwartier pauze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen dan de contacten worden aangehaald.

Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om zomaar eens, geheel vrijblijvend, een repetitieavond te bezoeken en mee-te-oefenen. Mogelijk dat er al leden uit uw kennissenkring op het koor zitten. Vraag naar hun ervaring. Wij repeteren in de zijzaal van de "Maranatha kerk" aan de Monsterseweg 12 te 's-Gravenzande.

Wilt u meer informatie? Schroom dan niet om even te bellen of te mailen naar één van de  onderstaande personen,

Jantine Blok tel: 440695 zangkoor.de.lofzang@gmail.com (secretaris)
Jan van Onselen tel: 06-20440861 onselen.jan@gmail.com (voorzitter)
Bert Visser   orgelman@kabelfoon.net (dirigent)